(O´zbek) Istiqbolli loyihalar

Извините, этот техт доступен только в “Узбекский”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Бухоро вилоятида пилла етиштириш ва ипакдан тайёр махсулотлар ишлаб чиқариш лойиҳаси ишга тушмоқда«Bukhara Brilliant Silk» қўшма корхонаси Бухоро вилоятининг Ғиждувон, Шофиркон ва Пешку туманларида ортиқча ишчи кучи мавжудлигини инобатга олиб, ушбу туманларнинг ҳар бирида  500 Га, жами 1500 Га майдонда интенсив тут плантацияларини ҳамда етиштирилган пиллани қайта ишлаш мажмуасини ташкил этиш режалаштирилган.Лойиҳа амалга ошиши натижасида корхона режага асосан бир йилда 3 марта пилла хосилини олиб,қўшимча равишда 1260 тонна пилла хом-ашёси етиштиради ва 135 тонна ипак толаси ҳамда 1350 минг п/м ипак матосини ишлаб чиқаради ва барча махсулотни экспорт қилади.«Ўзсаноатқурилишбанк» АТБ кредит маблағлари ҳисобидан Хитойдан интенсив тут кўчатлари ва пиллани етиштириш учун махсус ускуналар олиб келтирилади. Натижада, Бухоро вилоятининг Ғиждувон, Шофиркон ва Пешку туманларининг 2500 нафар иш ўринлари яратилди.

РЕКОМЕНДОВАТЬ ДРУЗЬЯМ

  • Вышел в свет

    2/2019

    № 2/2019

  • сделать заказ

    сделать заказ
  • Купить журнал

    PodpiskaПо вопросам приобретения журнала обращайтесь в отдел распространения и подписки редакции.

    Адрес:  г. Ташкент,
    ул. Ислама Каримова, 55.

    • Телефон:
    • (99897) 773-22-91.

    Также вы можете приобрести журнал в киосках города.

     

  • Подписка на журнал

    Подписка на журнал
  • ЭЛЕКТРОННАЯ ВЕРСИЯ

    ЭЛЕКТРОННАЯ ВЕРСИЯ
  • АРХИВ НОМЕРОВ ЖУРНАЛА

  • Контакты

    chekIn г. Ташкент, ул. Ислама Каримова, 55.

    mailSmall info@evu.uz

    phone+99871 239-11-25, +99897 773-22-91.

  • Подписка на новости

    Чтобы подписаться на наши новости, впишите свой e-mail
  • Любое воспроизведение или использование выдержек из публикаций может быть произведено только с письменного согласия редакции; при перепечатке материалов обязательна ссылка на источник.